Το Ισραηλινό κοινοβούλιο ενέκρινε επί της αρχής τη διεξαγωγή νέων εκλογών

Το Ισραηλινό κοινοβούλιο ενέκρινε επί της αρχής τη διεξαγωγή νέων εκλογών

Οι Ισραηλινοί βουλευτές ενέκριναν επί της αρχής νομοσχέδιο για τη διεξαγωγή νέων εκλογών στις 2 Μαρτίου 2020, την τρίτη εκλογική αναμέτρηση σε λιγότερο από έναν χρόνο.

Το νομοσχέδιο, το οποίο θα πρέπει να εγκριθεί κατ` άρθρο και στο σύνολό του αργότερα σήμερα, θα επισπεύσει κατά μερικές ώρες τη διάλυση του κοινοβουλίου, η οποία κανονικά θα γινόταν σήμερα τα μεσάνυχτα οπότε και λήγει η διορία που είχε για να ορίσει νέο πρωθυπουργό του Ισραήλ.

Τελικά ούτε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ούτε ο αντίπαλός του Μπένι Γκαντς κατάφεραν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία των βουλευτών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE