Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στην Β κατηγορία

Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στην Β κατηγορία

Φινάλε στο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας το Σάββατο το απόγευμα στις 3 30 και θα γίνει η ανάδειξη του Πρωταθλητή.

 Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ελπίδα Ξυλοφάγου και με νίκη θα τερματίσει πρώτη αφού είναι ένα βαθμό πάνω από την Πάφο η οποία φιλοξενεί την Παρεκκλησιά.Η Πάφος FC χρειάζεται νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Ένωση για να πάρει αυτή τον τίτλο.

 Στο τέλος των αγώνων θα κριθεί ο τίτλος και θα γίνει η απονομή του επάθλου στην πρωταθλήτρια ομάδα.Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στη ζώνη κινδύνου αφού παραμένουν ανοικτές οι δύο θέσεις της διαβάθμισης.

 Η ΑΠΕΠ και ο Διγενής Ορόκλινης έχουν ήδη πέσει στην Γ΄ Κατηγορία, όμως οι άλλες δύο θέσεις   θα κριθούν στο τέλος των αγώνων του Σαββάτου με πιθανότητα να χρειαστεί να περιμένουμε και τον αναβληθέντα αγώνα Διγενή Ορόκλινης –Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Απριλίου.

 Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει το Σάββατο τον Άρη (και την Τετάρτη τον Διγενή Ορόκλινης) και ο Ν&Σ Ερήμης την ΑΠΕΠ, τότε ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τους η Παρεκκλησιά και η Ομόνοια Αραδίππου θα διαβαθμιστούν μαζί με την ΑΠΕΠ και τον Διγενή Ορόκλινης.

 

ΑΕΖ- ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

ΑΝ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ- ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ - ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

ΠΑΦΟΣ F.C-ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect