Δεν είναι «ΣΚΥΛΛΟΣ» και «ΚΑΤΤΟΣ» όπως παλιά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν είναι «ΣΚΥΛΛΟΣ» και «ΚΑΤΤΟΣ» όπως παλιά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα media κάνουν… focus στην πρώτη κόντρα μεταξύ Σωφρόνη Αυγουστή και Τιμούρ Κετσπάγια. Έχοντας και οι δυο την ιδιότητα του προπονητή. 

Θυμούνται τις αντιπαραθέσεις τους, πριν αρκετά χρόνια.

Οι σχέσεις των δυο αντρών έχουν ομαλοποιηθεί, έχουν μεγαλώσει πια, είναι λογικό να τις αφήνουν πίσω τους. Δεν λέμε φυσικά ότι είναι «κολλητάρια».

Βρήκαμε και την παρακάτω φωτογραφία (Μάρτιο του 2017), που καθόντουσαν δίπλα-δίπλα, σε αγώνα στο «Αρένα» μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής σε ψηλό επίπεδο, ο Τιμούρ Κετσπάγια, εκείνη την εποχή, ήταν άνεργος.

Επίσης σε συνεντεύξεις τους, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξέφρασαν σεβασμό ο ένας προς τον άλλον!

 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE