Για 9η συνεχή χρονιά, η Lordos United Plastics Public Ltd στήριξε το έργο της Europa Donna

Για 9η συνεχή χρονιά, η Lordos United Plastics Public Ltd στήριξε το έργο της Europa Donna

Η εταιρεία Lordos United Plastics Public Ltd στήριξε και φέτος για 9η συνεχή χρονιά, το σημαντικότατο έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Δημήτρης Λόρδος παρέδωσε επιταγή ύψους 5,000 ευρώ για στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού. Το ποσό αποτελεί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις Οκτωβρίου των ροζ σακούλων, που διατέθηκαν με ειδική ετικέτα του συνδέσμου. 


Η σύντομη τελετή της παράδοσης έγινε στο σπίτι της Europa Donna Κύπρου στη Λεμεσό. Την επιταγή παρέλαβαν εκ μέρους της Europa Donna, η κα Αριάνα Παπαδοπούλου, και η κα Έφη Παπαδοπούλου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Europa Donna Κύπρου.


Η Europa Donna Κύπρου δίνει τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού με προγράμματα ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης αλλά και με τη στήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων όλων των ασθενών με καρκίνο του μαστού!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

ΠτΔ: «Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60»

Μία από τις πιο μεγάλες ανάγκες που έχουμε στη χώρα μας είναι να μεταρρυθμίσουμε το κράτος του ’60, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η Κυβέρνηση του έχει την απόλυτη πολιτική βούληση και την ετοιμότητα να το κάνει