Συνάντηση Κώστα Τασούλα με τον Πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης

Συνάντηση Κώστα Τασούλα με τον Πρόεδρο της Βουλής της Λιβύης

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κώστας Τασούλας, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης, Αγκίλα Σάλεχ Ίσα, στον απόηχο του μνημονίου κατανόησης Τουρκίας-Λιβύης για τον προσδιορισμό θαλάσσιων ζωνών στη Μεσόγειο.

Ο Αγκίλα Σάλεχ Ίσα πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Κατά τη συνάντηση των δύο ομολόγων θα παρίσταται και Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της λιβυκής Βουλής, με επιστολή του προς τον ΟΗΕ, έχει χαρακτηρίσει «άκυρο» το μνημόνιο της Τουρκίας με την κυβέρνηση της Τρίπολης, δηλώνοντας ότι «η Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης, η οποία και αποτελεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη νομοθετική αρχή στη χώρα, δεν αναγνωρίζει το εν λόγω μνημόνιο κατανόησης».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

LIVE: «Λήξαν« το περιστατικό με ύποπτο αντικείμενο στον ουρανό της Κύπρου – Συνεδριάζει το ΣΕΑ

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE