ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Μη αναγνωρίσιμο το πτώμα που πιθανόν να ανήκει σε καταζητούμενο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Μη αναγνωρίσιμο το πτώμα που πιθανόν να ανήκει σε καταζητούμενο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του νεκρού άνδρα που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (12/12) νεκρός σε υπό ανέγερση, πολυώροφο, κτήριο στο κέντρο της Λευκωσίας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το πτώμα πιθανόν να ανήκει σε 26χρονο που καταζητείτο από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο κτήριο, το οποίο φαίνεται να ανήκει στον 26χρονο Mustafa Aygun από την Τουρκία, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για αδικήματα απόπειρας φόνου, πρόκλησης τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Αν και η κατάσταση της σορού δεν βοηθούν στην ταυτοποίησή της (το πτώμα χαρακτηρίζεται ως μη αναγνωρίσιμο - κατάγματα στο κεφάλι) υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ανήκει στον 26χρονο Τούρκο.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE