Τρεις νεκροί σε φωτιά σε φυλακές της Σαουδικής Αραβίας

Τρεις νεκροί σε φωτιά σε φυλακές της Σαουδικής Αραβίας

Τρεις κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 21 τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στη φυλακή της Αλ-Μαλάζ στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσαν οι σωφρονιστικές αρχές σε ανακοίνωσή τους που μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SPA.

Η αιτία της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε πολύ νωρίς το πρωί, δεν έχει διευκρινιστεί αλλά διεξάγεται έρευνα, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η φυλακή εκκενώθηκε, οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε άλλο σημείο και οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τις αρχές.

Πυροσβέστες "με τη βοήθεια της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και να αποτρέψουν την εξάπλωσή τους", πρόσθεσαν.

Φωτιές συχνά ξεσπούν τυχαία στο σαουδαραβικό βασίλειο, μερικές φορές λόγω της χαλαρής εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας. Τον Σεπτέμβριο, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε σε έναν νέο σταθμό τραίνων υψηλής ταχύτητας της Τζέντας, της πόλης που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της χώρας, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE