Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε περιστατικό λόγω των καιρικών συνθηκών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε περιστατικό λόγω των καιρικών συνθηκών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε περιστατικό τυχόν υπάρξει λόγω των καιρικών συνθηκών, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κεττής είπε ότι «από τις 6 το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 σήμερα το πρωί η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 ειδικές εξυπηρετήσεις, 6 στην επαρχία Λάρνακας και 11 στην επαρχία Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα οι ανταποκρίσεις των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αφορούσαν ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους και αντλήσεις όμβριων υδάτων από πλημμυρισμένα υποστατικά».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Μετεωρολογική Υπηρεσία για ενημέρωση σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και την ύπαρξη ακραίων καιρικών φαινομένων. Τα μέλη της Δύναμης είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε περίπτωση που χρειαστεί η παρέμβαση τους, με ενδεχόμενη ανάκληση προσωπικού, ενώ στα Πυροσβεστικά οχήματα υπάρχει ήδη αντιπλημμυρική και διασωστική εξάρτηση». 

Εξάλλου ο Επαρχος Αμμοχώστου Γεώργιος Χρυσαφίνης ανέφερε ότι «το Τμήμα Δημοσίων Εργων είναι υπεύθυνο για επιδιορθώσεις στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και των γύρω δρόμων, που πλημμύρισαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης».

Πρόσθεσε ότι «δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες ζημιές σε υποστατικά της περιοχής, εκτός από ένα σπίτι που είναι κτισμένο πολύ κοντά στον ποταμό Λιοπετρίου στο οποίο εισέρρευσε ποσότητα ομβρίων υδάτων. Συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης μετέβησαν και καθάρισαν τόσο τη συγκεκριμένη περιοχή όσο και το γεφύρι, ενώ παρακολουθούμε την όλη κατάσταση» σημείωσε. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE