Έφηβος έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε σε αγώνα ποδοσφαίρου - Σοκαρισμένη παγκόσμια η κοινή γνώμη

Έφηβος έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε σε αγώνα ποδοσφαίρου - Σοκαρισμένη παγκόσμια η κοινή γνώμη

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ιταλίας από την είδηση του θανάτου ενός 15χρονου σε φιλικό αγώνα ομάδας της Φιουμιτσίνο με τους νέους της Λάτσιο.

Ο νεαρός, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Φιουμιτσίνο, έχασε τις αισθήσεις του στα πρώτα λεπτά του αγώνα και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδειχνε να είναι καλά, όμως τις πρώτες πρωινές ώρες άφησε την τελευταία του πνοή. 

Οι αρχές διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια του θανάτου, ενώ να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι αγωνιζόταν κι ένας από τους γιους του προπονητή της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, καθώς και ο γιος του προέδρου της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία στη Λάρνακα - Έχασε τη ζωή του 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων σε παραλία

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής σε παραλία στη Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE