Βόμβα: FIFA/UEFA καλούν τους 4 «μεγάλους» σε συνάντηση στην Ελβετία!

Βόμβα: FIFA/UEFA καλούν τους 4 «μεγάλους» σε συνάντηση στην Ελβετία!

Οι διεθνείς συνομοσπονδίες καλούν Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη για να πετύχουν μια συμφωνία κυρίων, για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που θα το βρει χωρίς διεθνή επιτροπεία!

Πέραν των όσων ανακοινώθηκαν νωρίτερα επίσημα από FIFA/UEFA μέσω της ΕΠΟ, για την πολύωρη συνάντηση που έγινε στη Νιόν παρουσία Αυγενάκη και Γραμμένου, προκύπτει και ένα άλλο τεράστιο θέμα που δεν ανακοινώθηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διεθνείς συνομοσπονδίες αποφάσισαν να καλέσουν σε συνάντηση μετά τις γιορτές και επί ελβετικού εδάφους, τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Με αφορμή το γεγονός ότι στις 31 Ιουλίου αποχωρεί η διεθνής επιτροπεία από την χώρα μας, σκοπός της συνάντησης θα είναι να περάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα με μια συμφωνία κυρίων!

Να προκύψει δηλαδή μια συναίνεση μεταξύ των 4 μεγάλων ΠΑΕ της χώρας και με βάση τη συναίνεση αυτή, αρχικά να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ και εν συνεχεία το ποδόσφαιρο να πορευτεί χωρίς την παρουσία των διεθνών συνομοσπονδιών στη χώρα μας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι στην FIFA και την UEFA δεν επιθυμούν να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ το φθινόπωρο του 2020 όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά κατά παρέκκλιση τον Ιούνιο ή το αργότερο στις αρχές Ιουλίου, ώστε οι ξένοι τοποτηρητές να βρίσκονται ακόμη στη χώρα μας, πριν αποχωρήσουν οριστικά στις 31/7.

Τρόπον τινά δηλαδή, να αφήσουν τα πράγματα «τακτοποιημένα» και με μια μεγάλη συναίνεση μεταξύ Μαρινάκη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη!

Ζήτησαν ασφάλεια για τους τρεις της ΚΕΔ!

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει από την συνάντηση της Πέμπτης στη Νιόν, είναι πως FIFA και UEFA ζήτησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να μεριμνήσει ώστε να υπάρξει προστασία και φύλαξη των τριών μελών της ΚΕΔ (Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ).

Αυτό, όχι επειδή υπήρξαν κάποιου είδους απειλές εναντίον τους, αλλά διότι υπάρχει γενικότερος φόβος λόγω του τεταμένου κλίματος.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE