ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 34χρόνη για υπεξαίρεση 32.500ευρώ απο κατάστημα

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 34χρόνη για υπεξαίρεση 32.500ευρώ απο κατάστημα

Μια 34χρονη υπάλληλο καταστήματος αναζητεί η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων και συγκεκριμένα ποσού 32.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, 75χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κατά το τρέχον έτος η υπάλληλος της φέρεται να καταχράστηκε από το κατάστημα  το χρηματικό ποσό των 32 χιλιάδων 500 ευρώ.

Μετά την καταγγελία η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 34χρονης ωστόσο ακόμη δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Λετυμπίωτης: «Η Κύπρος καλωσορίζει προσπάθειες των ΗΠΑ, σταθερή η υποστήριξη Ουκρανίας»

Η Κύπρος καλωσορίζει τις μεσολαβητικές προσπάθειες των ΗΠΑ προς επίτευξη βιώσιμης ειρήνης, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τη βούληση της Ουκρανίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι παραμένει η σταθερή υποστήριξη στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE