Η Πρεσβεία της Λιβύης στο πλευρό του Λιβυκού στρατού – Κρατάει αποστάσεις από την κυβέρνηση Σάρατζ

Η Πρεσβεία της Λιβύης στο πλευρό του Λιβυκού στρατού – Κρατάει αποστάσεις από την κυβέρνηση Σάρατζ

Στο πλευρό του Λιβυκού στρατού τάσσεται πλέον η Πρεσβεία της Λιβύης στην Αίγυπτο, λαμβάνοντας αποστάσεις από την κυβέρνηση της Λιβύης υπό τον Σάρατζ.

 
Όπως αναφέρει η αιγυπτιακή αγγλόφωνη εφημερίδα «Egypt Today», τη σχετική ανακοίνωση των διπλωματικών ακολούθων της Πρεσβείας της Λιβύης, φέρεται να παρουσίασε το κανάλι «Αλ Αραμπέια».
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αιγυπτιακής εφημερίδας «η διπλωματική αποστολή της Λιβύης τονίζει την πλήρη υποστήριξή της προς τον λαό της Λιβύης, τον Εθνικό Στρατό και το εκλεγμένο Κοινοβούλιο».
 
Στη δήλωση όπως καταγράφεται από την εφημερίδα, «όλοι οι διπλωματικοί υπάλληλοι της Λιβύης στην Αίγυπτο επιβεβαίωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν την Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας μετά την υπογραφή αντιφατικών συμφωνιών με την Τουρκία», καθώς «η συμφωνία αυτή τάσσεται ενάντια στα δικαιώματά τους, παραβιάζει την κυριαρχία της χώρας τους και σπαταλά τον πλούτο της προς όφελος των Τούρκων».

Τέλος, οι Λίβυοι διπλωμάτες στην Αίγυπτο «κάλεσαν επίσης όλες τις διπλωματικές αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο να τους ακολουθήσουν».

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE