Γιώργος Εφραίμ: Η «μεταγραφή» Ιανουαρίου του ΑΠΟΕΛ!

Γιώργος Εφραίμ: Η «μεταγραφή» Ιανουαρίου του ΑΠΟΕΛ!

Όλο και πιο κοντά είμαστε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, και όπως δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές. Μια «μεταγραφή», όμως, έρχεται μέσα από την ομάδα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Εφραίμ, που είναι πραγματικότητα πως με τους δύο προηγούμενους προπονητές, Πάολο Τραμετσάνι και Τόμας Ντολ, δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξέραμε, καθώς είτε έμενε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε μια έπαιζε, μια τον άφηναν στον πάγκο χωρίς να του δώσουν τη δυνατότητα να βρει ρυθμό.

Αυτό είναι σίγουρο πως θα αλλάξει με τον Λούκα Χατζηλούκα ως υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας, διότι ξέρει την αξία του και την ποιότητα του Εφραίμ ως ποδοσφαιριστής. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, θα πάρει τις ευκαιρίες του και θέλει να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο 30χρονος, αρχής γενομένης κόντρα στον Εθνικό Άχνας, θέλει να βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και να αφήσει πίσω του τις… «περιπέτειες» που είχε από την έναρξη της φετινής σεζόν. Η ποιότητα του είναι δεδομένη και ο Γιώργος Εφραίμ, όταν βρει ξανά τον ρυθμό του και τα πατήματα του, σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια επιπλέον μεταγραφή Ιανουαρίου για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.