ΚΥΠΡΟΣ: Έστειλε μήνυμα στη σύντροφό του και έπεσε στο κενό- Ζητούσε συγνώμη

ΚΥΠΡΟΣ: Έστειλε μήνυμα στη σύντροφό του και έπεσε στο κενό- Ζητούσε συγνώμη

Μέσω DNA θα επιβεβαιωθεί ότι το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 12/12 ανήκει στον 26χρονο καταζητούμενο, ωστόσο σχεδόν βέβαια θεωρείται ότι πρόκειται για τον άντρα που λίγες μέρες πριν, μαχαίρωσε την 8 μηνών έγκυο σύντροφό του.

Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο κτήριο, το οποίο φαίνεται να ανήκει στον 26χρονο Mustafa Aygun από την Τουρκία, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία για αδικήματα απόπειρας φόνου, πρόκλησης τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής.

Όπως αναφέρει η Havadis (επικαλείται και πληροφορίες του 'ΠΟΛΙΤΗ') ο 26χρονος έστειλε μήνυμα στην σύντροφό του, δηλώνοντας ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του και στη συνέχεια έπεσε στο κενό και εντοπίστηκε νεκρός στον 3ο όροφο του κτηρίου της πρωτεύουσας.

Έγραψε μάλιστα πως αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι και ζητούσε συγνώμη για τον τραυματισμό της συντρόφου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE