Κίνηση Μπεργκ – Πήρε το μέρος του Πουρσαϊτίδη και της Νέας Σαλαμίνας!

Κίνηση Μπεργκ – Πήρε το μέρος του Πουρσαϊτίδη και της Νέας Σαλαμίνας!

Με το που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος ενοχλήθηκε από μία ερώτηση που του έγινε, ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, πήρε το λόγο από μόνος του και στήριξε το συνάδελφο του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μην είστε τόσοι επικριτικοί με τη Νέα Σαλαμίνα, έπαιξε απέναντι σε μία καλή ομάδα και ποιοτική. Όταν είμαστε στην καλή μας μέρα, όπως σήμερα, είναι δύσκολο για κάθε αντίπαλο να μας αντιμετωπίσει. Έπαιξαν όμως με καρδιά, ήταν καλοί τακτικά, όμως εμείς σκοράραμε σε κρίσιμα σημεία και είχαμε τις λύσεις επιθετικά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE