Παραλίμνι: Έκαψαν χωματουργικό μηχάνημα 50χρονου αξίας 7,000 ευρώ

Παραλίμνι: Έκαψαν χωματουργικό μηχάνημα 50χρονου αξίας  7,000 ευρώ

Στο Παραλίμνι, μηχάνημα χωματουργικών εργασιών αξίας 7 χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που φαίνεται να  τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.30 την Κυριακή 15/12,  το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι ξέσπασε φωτιά σε μηχάνημα χωματουργικών εργασιών που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο ξενοδοχείου στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι, που είναι κλειστό για την χειμερινή περίοδο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου που μετέβησαν στη περιοχή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα σε μηχάνημα χωματουργικών εργασιών mini digger με καδένα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το μηχάνημα ανήκει σε 50χρονο επιχειρηματία από το Φρέναρος και οι ζημιές ανέρχονται στις 7 περίπου χιλιάδες ευρώ, το οποίο δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Στη σκηνή δεν υπάρχει εγκαταστημένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και οι εξετάσεις για τα αίτια της φωτιάς θα συνεχιστούν την Δευτέρα 16/12, με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου εξέτασαν τη σκηνή και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE