Παγκύπριο Πρωτάθλημα U17 – Προχώρησαν νικηφόρα οι πρωτοπόροι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παγκύπριο Πρωτάθλημα U17 – Προχώρησαν νικηφόρα οι πρωτοπόροι (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17 και το σκηνικό της κορυφής παραμένει σταθερό.

Προηγείται ο Απόλλων (κλιμάκιο Λεμεσού) με 30 βαθμούς μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Αλκής Ορόκλινης. Σκόραραν οι Βλαδίμηρος Αθανασιάδης (14′), Χρίστος Ανθίμου (63′) και Ράιαν Νεοφύτου (70′ πεν.).

Ακολουθεί ο Ερμής Αραδίππου με 29 βαθμούς, που από γκολ του Παναγιώτη Κόκκινου στο 20ο λεπτό επικράτησε στην έδρα του με 1-0 του Εθνικού Άχνας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Δόξα Κατωκοπιάς – Άτλας Αγλαντζιάς 1-0
Ονήσιλλος Σωτήρας – Ομόνοια Αραδίππου 0-6
Ερμής Αραδίππου – Εθνικός Άχνας 1-0
ΠΑΕΕΚ – Liverpool FC 0-4
Αλκή Ορόκλινης – Απόλλων (κλ. Πάφου) 1-3
Ομόνοια Ψευδά – Ακρίτας Χλώρακας 0-6

Αναγέννηση Δερύνειας – Ολυμπιακός Πειραιώς (κλ. Λάρνακας) 1-8

Ο αγώνας διακόπηκε στο 54ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα τους. Σημειώνεται ότι άρχισαν το παιχνίδι με επτά ποδοσφαιριστές.

Αναβλήθηκαν οι αγώνες ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – ΑΕΖ Ζακακίου και ΑΣΙΛ Λύσης – Ορφέας Λευκωσίας.

Πηγή: cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE