Kυκλοφόρησε ΦΗΜΗ στη ΔΥΤΙΚΗ ότι ο Γιαννιώτας…

Kυκλοφόρησε ΦΗΜΗ στη ΔΥΤΙΚΗ ότι ο Γιαννιώτας…

Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Ανόρθωση το περασμένο Σάββατο, κυκλοφόρησε έντονη φήμη στη Δυτική, ότι ο Γιάννη Γιαννιώτας, δεν θα είναι στο Κολόσσι από τον Γενάρη κι έπειτα… 

Μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα και… έφτασε μέχρι τα δημοσιογραφικά θεωρεία, η κουβέντα ότι τάχα μου ο Γιαν-Γιαν μετακομίζει σε μερικές εβδομάδες στην Ανόρθωση.

Η αφορμή προφανώς που βγήκε η συγκεκριμένη φήμη, ήταν ότι ο Ελλαδίτης εξτρέμ δεν ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν είχε παίξει καθόλου την περασμένη εβδομάδα με την ΑΕΚ.

Για όσους δεν είδαν το προχθεσινό ντέρμπι με την Κυρία, ο Γιαννιώτας μπήκε αλλαγή στη θέση του Πίττα στις αρχές της επανάληψης και είχε καλή απόδοση. Από τα δικά του πόδια, με κάθετη πάσα στον Ζοάο Πέδρο, άρχισε η φάση του πρώτου γκολ του Παπουλή.

Απόψε ο Ελλαδίτης άσος θα είναι φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για Μπάλα».

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE