Με Κίρζη και Κιντέρος η προπόνηση του Απόλλωνα! (η αποστολή)

Με Κίρζη και Κιντέρος η προπόνηση του Απόλλωνα! (η αποστολή)

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα υπό το βλέμμα του προέδρου Νίκου Κίρζη, ενώ παρών στην προπόνηση ήταν και ο Ντάνι Κιντέρος. Με την ψυχολογία στα ύψη και μπροστά από χιλιάδες οπαδούς του που αναμένεται να κατακλείσουν την Δυτική κερκίδα του Τσιρείου, ο Απόλλωνας παρουσιάζεται έτοιμος για να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο.

Ο Ιοάν Αντονε φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο που θα χρησιμοποιήσει με τους Παπουλή – Σανγκόι – Γκιέ στην επίθεση. Ο νεαρός Γουίλερ θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Λόπες στα δεξιά. Μερκής και Ουόν θα είναι μπροστά από τον Βάλε. Στη μεσαία γραμμή, θα βρίσκονται οι Χαμντανί, Μεριέμ και Ρόσα, με τον Στογιάνοβιτς να διατηρεί επίσης ελπίδες για το αρχικό σχήμα. 

Εκτός αποστολής έμειναν Ρομπέρ, Στυλιανού, Βασιλείου και Αντράντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE