ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται η 53χρονη που μπήκε στην αντίθετη λωρίδα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται η 53χρονη που μπήκε στην αντίθετη λωρίδα

Πολύ σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου είναι η κατάσταση της υγείας της 53χρονης η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 12:30 της Δευτέρας 16/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος του Πεντακώμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 53χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέρει πολλαπλά κατάγματα από την σύγκρουση, εντούτοις παρά την σοβαρότητα της κατάστασης της, η ζωή της δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Όσο αφορά την 22χρονη, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της αφού πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE