Έμειναν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ…

Έμειναν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ…

Γιώργος Κατσικάς και Φάνης Τζανδάρης είναι και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα και υπέγραψαν τις λύσεις των συμβολαίων τους. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι αλλά ο Γεωργιάδης αποφάσισε να μην τους χρησιμοποιεί.

Πληρώθηκαν τα λεφτά που τους αναλογούν μέχρι το καλοκαίρι και κυκλοφορούν… ελεύθεροι!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE