Βγήκε από τον… «πάγο» ο Βάτερμαν!

Βγήκε από τον… «πάγο» ο Βάτερμαν!

O Mπόι Βάτερμαν, μετά τον τραυματισμό του Βιντ Μπέλετς, βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΑΠΟΕΛ, για τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας, στο ΓΣΠ.

Ο Ολλανδός, επιστρέφει μετά από τρεις… παρά κάτι μήνες! Η τελευταία φορά που ξεκίνησε βασικός, ήταν κόντρα στην ΑΕΛ, για το Σούπερ Καπ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 1-0, στις 28 Σεπτεμβρίου!

Ο Βάτερμαν, είναι έτοιμος να υπερασπιστεί ξανά την εστία των γαλαζοκιτρίνων και να κρατήσει το 0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό με θύμα την VICTORY OSARUMEN THOMPSON, 30 ετών από τη Νιγηρία.