Σοκ στον Παναθηναϊκό: Κεκλεισμένων το αυριανό ματς με Φενέρ!

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Κεκλεισμένων το αυριανό ματς με Φενέρ!

Βαριά καμπάνα από την Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό!

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έλεβαν χώρα στο περασμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του στο αυριανό εντός έδρας ματς με την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, κάτι που έχει προκαλέσει σοκ στους ανθρώπους της ομάδας. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 54.001 ευρώ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η απόφαση της Ευρωλίγκας, στον Παναθηναϊκό καταλογίζεται «αδυναμίας τήρησης των μέτρων ασφαλείας, ανάμματος καπνογόνων και βεγγαλικών και πράξεων που έδειξαν έλλειψη σεβασμού».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE