Σοκ στον Παναθηναϊκό: Κεκλεισμένων το αυριανό ματς με Φενέρ!

Σοκ στον Παναθηναϊκό: Κεκλεισμένων το αυριανό ματς με Φενέρ!

Βαριά καμπάνα από την Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό!

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έλεβαν χώρα στο περασμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του στο αυριανό εντός έδρας ματς με την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, κάτι που έχει προκαλέσει σοκ στους ανθρώπους της ομάδας. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 54.001 ευρώ!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η απόφαση της Ευρωλίγκας, στον Παναθηναϊκό καταλογίζεται «αδυναμίας τήρησης των μέτρων ασφαλείας, ανάμματος καπνογόνων και βεγγαλικών και πράξεων που έδειξαν έλλειψη σεβασμού».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.