Σόουζα: «Πέρασαν τόσοι πολλοί παίκτες από τον ΑΠΟΕΛ και…»

Σόουζα: «Πέρασαν τόσοι πολλοί παίκτες από τον ΑΠΟΕΛ και…»

Ο Λούκας Σόουζα μίλησε μετά τη νίκη 2-0 του ΑΠΟΕΛ επί του Εθνικού Άχνας λέγοντας τα εξής: 

Για τη νίκη και το γκολ που πέτυχε: «Ευχαριστώ το Θεό για το γκολ που πέτυχα και τη νίκη της ομάδας μου. Πέρασαν τόσοι πολλοί παίκτες από τον ΑΠΟΕΛ και έγινα εγώ αυτός που πέτυχε αυτό το ρεκόρ».

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν και τις ευκαιρίες που χάθηκαν: «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Το σημαντικό για μας είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο και σιγά σιγά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Η ομάδα έκανε πολλές αλλαγές και δώσαμε μια απάντηση πως αυτή η ομάδα έχει ένα ρόστερ με 25 ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή».

Για τους αγώνες με τη Βασιλεία: «Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε δυο πολύ καλά παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE