Βλέπει Τέβεζ η Παρί

Βλέπει Τέβεζ η Παρί

Την περίπτωση του Κάρλος Τέβες φέρεται να εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.Ο Αργεντινός φορ διανύει εξαιρετική σεζόν με τη Γιουβέντους, όντας μάλιστα πρώτος σκόρερ της και με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2016, φημολογείται πως θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς.

Ωστόσο, η «Le Parisien» υποστηρίζει πως οι Παριζιάνοι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του άσου των «μπιανκονέρι», σε περίπτωση που ο Εζέκιελ Λαβέτσι δεν παραμείνει στο Παρίσι.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο γαλλικός σύλλογος φέρεται διατεθειμένος να καταβάλει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, προσφέροντας ετήσιες απολαβές 5.5 εκατομμυρίων ευρώ στον Τέβες, ένα παραπάνω από όσα αμείβεται στο Τορίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE