Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έχει συγκαλέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Η Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia (πρώην Hilton) στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 16:00.

Θέμα της Συνέλευσης είναι η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας για το οικονομικό έτος 2018/2019.

Θα ακολουθήσει άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο Οικονομικό, στην Κάρτα Φιλάθλου, στη Διαιτησία, στο VAR και στο Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ.

Η Συνέλευση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στο ξεκίνημα της, για τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE