Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έχει συγκαλέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Η Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia (πρώην Hilton) στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 16:00.

Θέμα της Συνέλευσης είναι η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας για το οικονομικό έτος 2018/2019.

Θα ακολουθήσει άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο Οικονομικό, στην Κάρτα Φιλάθλου, στη Διαιτησία, στο VAR και στο Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ.

Η Συνέλευση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στο ξεκίνημα της, για τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE