Το δεύτερο μαύρο κουτί επιβεβαιώνει πως ο συγκυβερνήτης έριξε το αεροπλάνο

Το δεύτερο μαύρο κουτί επιβεβαιώνει πως ο συγκυβερνήτης έριξε το αεροπλάνο

Tις εσκεμμένες ενέργειες του συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς στη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings επιβεβαιώνει η πρώτη ανάλυση των στοιχείων και του δεύτερου «μαύρου κουτιού», όπως ανακοίνωσε η γαλλική υπηρεσία διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα ευρήματα, το αεροπλάνο επιτάχυνε κατά τη μοιραία κάθοδό του προς τους πρόποδες των Γαλλικών Άλπεων, όπου και συνετρίβη.

Ο 27χρονος Λούμπιτς φαίνεται πως έθεσε σε λειτουργία τον αυτόματο πιλότο για να αρχίσει την καθοδική πορεία του αεροπλάνου, ενώ στη συνέχεια προσάρμοσε πολλές φορές τις ρυθμίσεις προκειμένου να αυξήσει την ταχύτητα του σκάφους.

Επιπλέον, ο Λούμπιτς φαίνεται πως κλείδωσε τον κυβερνήτη έξω από το πιλοτήριο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο πιλότος βγήκε από το χώρο ελέγχου για να πάει στην τουαλέτα.

Όλοι οι 150 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος σκοτώθηκαν.

Οι έρευνες για τα κίνητρα του 27χρονου συγκυβερνήτη αποκάλυψαν ότι είχε ερευνήσει στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας αλλά και τα συστήματα ασφαλείας των πορτών πιλοτηρίων αεροπλάνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE