ΕΚΤΑΚΤΟ: Ασύλληπτο -Νέο εργατικό θανατηφόρο ατύχημα με θύμα εργάτη στο Βασιλικό

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ασύλληπτο -Νέο εργατικό θανατηφόρο ατύχημα με θύμα εργάτη στο Βασιλικό

Μακραίνει η λίστα με τα θύματα σε εργατικά ατυχήματα

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, γύρω στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, (17/12) σημειώθηκε εργατικό ατύχημα στις εγκαταστάσεις εταιρίας στο Βασιλικό.

Ο εργάτης, 56 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, βαριά τραυματισμένος. 

Μερικές ώρες αργότερα ξεψύχησε.

Το τραγικό συμβάν επιβεβαίωσε στο ΤhemaOnline αστυνομική πηγή. 

Συγκεκριμένα ο 56χρονος Αγγλοκύπριος, ενώ επιχειρούσε να ξεφορτώσει από φορτηγό γεννήτρια με ανυψωτικό μηχάνημα, αποκόπηκε ο γάντζος και έπεσε πάνω στο κεφάλι και τον ώμο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.