Κινούνται για τον αντί-Τόρες στην ΑΕΛ!

Κινούνται για τον αντί-Τόρες στην ΑΕΛ!

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ThemaSports.com, φέρουν τους τεχνικούς υπεύθυνους της ΑΕΛ, να είχαν επικοινωνία με ατζέντηδες ποδοσφαιριστών.

Τους ζήτησαν να τους στείλουν βιογραφικά για το δεξί άκρο της επίθεσης (εκεί δηλαδή που παίζει ο Τόρες), αλλά και για την κορυφή της «γραμμής κρούσης».

Η συγκεκριμένη κίνηση, φανερώνει ότι ο Κέρκεζ πήρε το πράσινο φως από τον Πρόεδρο Σοφοκλέους, για να ξεκινήσει να κοιτάζει το ποδοσφαιρικό παζάρι, για «εμβολιασμό» της Λεμεσιανής ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δείχνει παράλληλα αυτή η κίνηση, ότι ο Ισπανός Τόρες δεν θα επιβιώσει στην ομάδα.

Το θέμα πάντως, είναι με ποιον τρόπο θα φύγει, με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE