Xτύπησαν τον ίδιο ΣΤΟΧΟ για τη θέση κάτω από τις «ΜΠΑΡΡΕΣ»!

Xτύπησαν τον ίδιο ΣΤΟΧΟ για τη θέση κάτω από τις «ΜΠΑΡΡΕΣ»!

Άρχισε να κινείται το παζάρι των μετεγγραφών. Ο Καραβίδας, του οποίου η ομάδα είναι στον πάτο, ήδη ανακοίνωσε καινούργιους παίχτες. Αλίμονο να τα παρατήσει απο το Χειμώνα, ο πρόεδρος της Δόξας. 

Ο Αιχμηρός έλαβε χθες μια ενδιαφέρουσα πληροφορία. Για δυο ομάδες, που θέλουν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής και χτύπησαν τον ίδιο «στόχο».

Για να καταλάβετε η μια ομάδα, που κινήθηκε δεύτερη για τον κοινοτικό γκολκίπερ (όνομα και μη χωριό), ενημερώθηκαν οι ιθύνοντες της, πως έχει ατζέντη στην Κύπρο ο συγκεκριμένος παίχτης.

Κι αν τους ενδιαφέρει πραγματικά ο παίχτης, τότε να τηλεφωνήσουν σ’ αυτόν.

Αν κλείσει η «δουλειά», θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.

Υ.Γ. Διευκρινίζω ότι στο χωριό μου, τα γκολπόστ τα λέγαμε μπάρρες, την εποχή που παίζαμε μάππα στις χωράφες της γειτονιάς!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE