ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε για λαγό...και έφαγε πρόστιμο 26.000 για λαθροθηρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε για λαγό...και έφαγε πρόστιμο 26.000 για λαθροθηρία

Πρόστιμο ύψους 26,000 ευρώ επιβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/12) σε 24χρονο, σχετικά με υπόθεση λαθροθηρίας.

 

Τον 24χρονο εντόπισαν μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να οδηγεί αυτοκίνητο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, γύρω στις 8.00 το βράδυ της Τρίτης, μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών στην περιοχή. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του, τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν ένα σκοτωμένο λαγό, τον οποίο παρέλαβαν ως τεκμήριο και παρέδωσαν στη συνέχεια στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό.

Στον τοπικό Αστυνομικό μετέβη και ο 24χρονος, από τον οποίο τα μέλη της Αστυνομίας έλαβαν σχετική κατάθεση και στη συνέχεια εκδόθηκε εναντίον του εξώδικο πρόστιμο ύψους 25,000 ευρώ για το αδίκημα της θανάτωσης ή σύλληψης θηράματος σε μη επιτρεπόμενες για το κυνήγι ώρες και εξώδικο πρόστιμο ύψους 1,000 ευρώ, για το αδίκημα της κατοχής θηράματος χωρίς κατοχή άδειας κυνηγίου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η  απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία δίνει δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE