Τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο συζήτησε ο ΥΠΕΞ με τους Πρέσβεις Αιγύπτου, Λιβάνου και Ιορδανίας

Τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο συζήτησε ο ΥΠΕΞ με τους Πρέσβεις Αιγύπτου, Λιβάνου και Ιορδανίας

Τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και τρόπους για ενισχυμένη συνεργασία, συζήτησε την Τετάρτη ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης με τους Πρέσβεις της Αιγύπτου, του Λιβάνου και της Ιορδανίας.

 

Σε ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο twitter, αναφέρεται ότι κατά το σημερινό γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών στην Πρέσβειρα της Αιγύπτου, στην Πρέσβειρα του Λιβάνου και στον Πρέσβη της Ιορδανίας είχαν θετικές συζητήσεις, προσβλέποντας στο μέλλον.
 
Αναφέρεται επίσης ότι έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ συζητήθηκαν και συγκεκριμένοι τρόποι για ενισχυμένη συνεργασία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE