Κύκλο στοχευμένων επαφών με ξένους Πρέσβεις αρχίζει ο Υπουργός Εξωτερικών

Κύκλο στοχευμένων επαφών με ξένους Πρέσβεις αρχίζει ο Υπουργός Εξωτερικών

Κύκλο στοχευμένων επαφών με Πρέσβεις που έχουν την έδρα τους στη Λευκωσία ξεκίνησε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, κάνοντας αρχή με το γεύμα εργασίας που παρέθεσε την Τετάρτη στην Πρέσβειρα της Αιγύπτου, στην Πρέσβειρα του Λιβάνου, καθώς και στον Πρέσβη της Ιορδανίας.


 
Διπλωματική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «το γεύμα εγκαινιάζει κύκλο στοχευμένων επαφών του Υπουργού Εξωτερικών με Πρέσβεις που έχουν την έδρα τους στη Λευκωσία, με σκοπό την προώθηση προτεραιοτήτων της εξωτερικής πολιτικής» της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Κατά το δείπνο εργασίας, την Τετάρτη, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ συζητήθηκαν και συγκεκριμένοι τρόποι για ενισχυμένη συνεργασία, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE