Τραγωδία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 14 νεκροί από σύγκρουση φορτηγού με τουριστικό λεωφορείο

Τραγωδία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 14 νεκροί από σύγκρουση φορτηγού με τουριστικό λεωφορείο

Ένα μίνι-μπας που μετέφερε μια οικογένεια η οποία έκανε διακοπές στο Μεξικό συγκρούστηκε σήμερα με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πέντε μικρά παιδιά.

Το μικρό λεωφορείο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Πολιτεία Γκουαναχουάτο με το θέρετρο Πουέρτο Βαγιάρτα, στον Ειρηνικό, όταν προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού, που ήταν φορτωμένο με ξυλεία.

Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες και οι επιβάτες του παγιδεύτηκαν μέσα. Από το όχημα δεν απέμεινε παρά ο απανθρακωμένος σκελετός του, καρφωμένος στο φορτηγό.

Άλλοι δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και οι δύο από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Γκουανταλαχάρα.

Σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης, το φορτηγό ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου.

«Επρόκειτο για ένα τουριστικό λεωφορείο που το είχε νοικιάσει μια οικογένεια», είπε ο Σαμουέλ Φλόρες, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Πολιτείας Χαλίσκο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE