Το πλάνο του Τόρστεν Φινκ

Το πλάνο του Τόρστεν Φινκ

Οι επιλογές στο ΑΠΟΕΛ είναι αυξημένες και ο Τόρστεν Φινκ έχει τη δυνατότητα να καλύτερες δυνατές επιλογές για το βασικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όπου υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες. Θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Διονύσης Χιώτης, ενώ τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών θα πάρουν ο Καρλάο και μάλλον ο Κακά, ενώ διεκδικεί θέση και ο Αμορίν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Σέρτζιο και στο αριστερό ο Ρίισε.

Στο κέντρο το δίδυμο Μοράις-Λάνιγκ δεν αλλάζει και στα δύο επιθετικά άκρα τις θέσεις διεκδικούν οι Ντε Βινσέντι, Χαραλαμπίδης και Ναφίου. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Τιάγκο Γκόμες και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ένας εκ’ των Σέρινταν ή Τζιμπούρ.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE