Το πλάνο του Κρίστιανσεν

Το πλάνο του Κρίστιανσεν

Το κατά πόσο θα κριθεί έτοιμος ο Βάντερ για να πάρει θέση στην ενδεκάδα θα καθορίσει και το τελικό πλάνο το οποίο θα επιλέξει ο Τόμας Κρίστιανσεν για το σημερινό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος έχασε σημαντικό μέρος των προπονήσεων και γι’ αυτό προκύπτει ερωτηματικό. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τόνιο στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ηλίας Χαραλάμπους και στο δεξί ο Ορτίθ ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Μουρίγιο και Καταλά.

Στο κέντρο σε ανασταλτικό ρόλο θα αγωνιστεί ο Σκοπελίτης και μπροστά του πιο προωθημένοι θα είναι οι Λαρένα και Τομάς. Στα άκρα της επίθεσης ο Μοντέιρο έχει σίγουρη θέση και την άλλη θέση διεκδικούν οι Βάντερ και Εγγλγέζου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μυτίδης.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.