ΚΥΠΡΟΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας- Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι - ΧΑΡΤΗΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας- Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι - ΧΑΡΤΗΣ

Πρόωρα τις «αλκυονίδες μέρες» βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο με τον καιρό να είναι αίθριος, κάτι που θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 22/12.

Από την ερχόμενη όμως βδομάδα, χαμηλό βαρομετρικό αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο και πιο συγκεκριμένη από το απόγευμα της Δευτέρας 23/12.

Σύμφωνα με αρμόδιο λειτουργό του Τμ. Μετεωρολογίας αναμένονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι που μπορεί να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ και να φθάσουν μέχρι και τα 7.

Το χαμηλό βαρομετρικό έρχεται από Βορειοδυτικά και επηρεάζει σχεδόν όλη την Κύπρο, τη Δευτέρα, την Παραμονή Χριστουγέννων, αλλά και τα Χριστούγεννα.

Τη Δευτέρα 23/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από αργά το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Μετεωρολογική απεικόνιση του καιρού της Δευτέρας 23/12

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Κύπρο - Πόσα ρίχτερ ήταν

Νέα σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» την Κύπρο - Πόσα ρίχτερ ήταν

Αισθητή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Κύπρο.