ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΣΙΝΑ ΟΡΟΣ: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το σενάριο για τον άτυχο Άθω Περικλεους

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΣΙΝΑ ΟΡΟΣ: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το σενάριο για τον άτυχο Άθω Περικλεους

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 19/12 ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 75χρονου Άθου Περικλέους, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο εσωτερικό της οικίας του, την Τετάρτη 18/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από τα ευρήματα της ιατροδικαστού Αγγελικής Παπέττα προκύπτει ότι ο άτυχος Άθως κάηκε ζωντανός με την αιτία θανάτου να είναι απανθράκωση.

Επιπλέον λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ και για το τυπικό μέρος της διαδικασίας θα γίνει και εξακρίβωση του DNA.

Να θυμίσουμε ότι  η φωτιά φαίνεται ξεκίνησε από τσιγάρο που κάπνιζε ο ηλικιωμένος, ο οποίος βρισκόταν στο κρεβάτι του. Λόγω της κατάστασής του (αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα), δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE