Έτσι θα παίξει ο Απόλλωνας

Έτσι θα παίξει ο Απόλλωνας

Η ετοιμότητα του Άμπραχαμ Γκιε θα καθορίσει τις τελικές αποφάσεις του Ιοάν Αντόνε για το πλάνο με το οποίο θα παραταχθεί ο Απόλλωνας στο απογευματινό ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αν κριθεί από τον Ρουμάνο προπονητή έτοιμος ο Ιβοριανός επιθετικός θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, αλλιώς θα πάρει θέση στα άκρα ο Χιούγκο Λόπες και θα προωθηθεί στην κορυφή ο Σανγκόι.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάλε, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μερκής και Ουόν και στα άκρα της άμυνας οι Νούνο Λόπες δεξιά και Χρίστος Γουίλερ αριστερά.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Χαμτανί και Μεριέμ και πιο προωθημένος ο Ρόσα, ο Παπουλής θα βρίσκεται στο δεξί άκρο και για τις άλλες θέσεις τα δεδομένα είναι όπως τα αναφέραμε πιο πάνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE