ΚΥΠΡΟΣ: Περισσότερα από 10 εκ. ευρώ μοιράστηκαν τα κόμματα- Λίστα με τα ποσά που έλαβαν

ΚΥΠΡΟΣ: Περισσότερα από 10 εκ. ευρώ μοιράστηκαν τα κόμματα- Λίστα με τα ποσά που έλαβαν

Μεγάλος χορηγός των κομμάτων φαίνεται πως είναι το κράτος αφού για το 2018, σύμφωνα με τους πίνακες που παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 19/12 στην εκπομπή «ΑΙΧΜΕΣ» (Οmega) έλαβαν περισσότερα από 10.000.000 ευρώ.

Τονίστηκε μάλιστα πως πρόκειται για τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του  Γενικού Λογιστήριο της Δημοκρατίας.

ΔΗΣΥ: €1.917.000

ΑΚΕΛ: €1.630.000

ΔΗΚΟ: €971.000

ΕΔΕΚ: €491.000

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: €481.000

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: €431.000

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: €410.000

ΕΛΑΜ: €410.000

Το υπόλοιπο ποσό αφορά το κόστος μισθοδοσίας των 108 συνεργατών των κομμάτων και των βουλευτών, το οποίο, ανήλθε κατά το έτος 2018 στα  €3.750.000 καθώς και επιχορηγήσεις στις νεολαίες των κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE