ΚΥΠΡΟΣ- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Τα 13 αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των τριών συλληφθέντων

ΚΥΠΡΟΣ- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Τα 13  αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των τριών συλληφθέντων

Σχετικά με την υπόθεση κατάσχεσης οχήματος βαν με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και της αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη 19/12 στη σύλληψη τριών προσώπων. Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 30 και 35 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 41 ετών.

Εναντίον τους διερευνώνται συνολικά 13 αδικήματα, μεταξύ των οποίων η Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του Περί της Προστασίας του Απορρήτου της Ιδιωτικής Επικοινωνίας Νόμος, αδικήματα κατά παράβαση του Περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, αδικήματα κατά παράβαση του Περί Ραδιοεπικοινωνιών Νόμου.

Οι τρείς συλληφθέντες αναμένεται το πρωί της Παρασκευής (20/12) να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ενώ το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE