Aν «ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ» Ρoμπέρζ, παίζει κι… ΑΛΛΟ σενάριο!

Aν «ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ» Ρoμπέρζ, παίζει κι… ΑΛΛΟ σενάριο!

Το πρωί στη συνέντευξη τύπου, ο Αυγουστή, ρωτήθηκε ξανά για τον Ρομπέρζ, αν υπάρχει κάποια εκτίμηση για τους γιατρούς πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει. «Για τον Βαλεντίν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής. Είναι δύσκολος τραυματισμός». 

Ο Γάλλος μεταβαίνει προσεχώς στην πατρίδα του και ακολούθως θα πάει στο Βέλγιο για να κάνει κάποιες θεραπείες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους αχίλλειους τένοντες.

Σε περίπτωση που οι γιατροί που τους τεχνικούς υπεύθυνους της ομάδας, ότι η επιστροφή του θα αργήσει πολύ, δεν αποκλείεται να τον διαγράψουν τον Ιανουάριο από το ρόστερ. Αν προβούν σε μια τέτοια κίνηση, δεν σημαίνει ότι θα φέρουν στόπερ.

Παίζει ακόμα και το σενάριο να επανεγράψουν τον Μπεσάτ, τον οποίο έθεσαν εκτός ρόστερ αρχές Σεπτεμβρίου, για να γράψουν τον «Ρόμπι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE