ΣΑΡΩΣΕ τα ΒΡΑΒΕΙΑ της 12ης αγωνιστικής η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΑΡΩΣΕ τα ΒΡΑΒΕΙΑ της 12ης αγωνιστικής η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωση του ενημερώνει πως το καλύτερο γκολ για τη 12η αγωνιστική ήταν του Έρικ Μποτεάκ, ενώ η καλύτερη απόκρουση του Φαμπιανό, με την Ομόνοια να… σαρώνει τα βραβεία.

Αναλυτικά: 

«O Eric Bautheac είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Goal της 12ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας συγκέντρωσε το 73% των ψήφων κι εξασφάλισε το βραβείο για το ωραιότερο γκολ της αγωνιστικής το οποίο θα παραλάβει μέσα στις επόμενες μέρες.

O Fabiano είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Top Save της 12ης Αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος 2019/20! Μέσα από την επίσημη ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π., ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας συγκέντρωσε το 41% των ψήφων και εξασφάλισε το βραβείο για την ωραιότερη απόκρουση για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική κάτι που έχει καταφέρει φέτος και ο Martin Bogatinov. Η πρωτιά κρίθηκε στο νήμα και για αυτό το λόγο η απόκρουση του Κυριάκου Στρατηλάτη (38%) θα συμπεριληφθεί στις υποψήφιες για καλύτερες αποκρούσεις της χρονιάς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE