Α/ΔΡΟΜΟΣ Λ/ΣΟΥ-Λ/ΣΙΑΣ: Κλειστή η έξοδος προς Λάρνακα ενημερώνει η Αστυνομία

Α/ΔΡΟΜΟΣ Λ/ΣΟΥ-Λ/ΣΙΑΣ: Κλειστή η έξοδος προς Λάρνακα ενημερώνει η Αστυνομία

Κλειστή είναι η έξοδος προς Λάρνακα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την Κοφίνου, λόγω οδικών εργασιών που διεξάγονται από τις 8.30 το πρωί της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί που κατευθύνονται από Λεμεσό προς Λάρνακα, προτρέπονται να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο προς Σκαρίνου.

Η έξοδος του αυτοκινητόδρομου προς την Λάρνακα στην Κοφίνου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία με το τέλος των οδικών εργασιών, γύρω στις 3.30 το απόγευμα σήμερα (Παρασκευή 20/12)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE