ΚΥΠΡΟΣ- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Πώς δικαιολόγησε η Δικαστής τη μη κράτηση των τριών υπόπτων

 ΚΥΠΡΟΣ- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Πώς δικαιολόγησε η Δικαστής τη μη κράτηση των τριών υπόπτων

Υπό κράτηση για λιγότερες από 24 ώρες τέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες αναφορικά με το ζήτημα των παρακολουθήσεων, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής 20/12 η Αστυνομία δεν κατάφερε να πετύχει διάταγμα προσωποκράτησής τους.

Η Δικαστής ανακοινώνοντας την απόφασή της ανέφερε ότι από τις 15 Νοεμβρίου που άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας οι ύποπτοι θα μπορούσαν να αλλοιώσουν τεκμήρια κάτι που δεν  έπραξαν και κρίνει ότι η μη κράτησή τους δεν θα επηρεάσει το έργο της Αστυνομίας.

Έτσι, απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ημερη προσωποκράτηση των τριών, που όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο είναι ο αποθηκάριος εταιρίας, ο οδηγός του «κατασκοπευτικού βαν» και η γυναίκα που υπέγραφε έγγραφα εκπροσωπώντας εταιρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.