Χωρίς Τζιμπούρ και Πάρτο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Χωρίς Τζιμπούρ και Πάρτο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Χωρίς τον Τζιμπούρ η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ κάτι που προκαλεί μια μικρή έκπληξη καθώς υπήρχαν ακόμα και πιθανότητες σε κάποια σενάρια να ξεκινούσε και ο Ράφικ Τζιμπούρ τον αγώνα. Εδώ να σημειώσουμε πως ο τελευταίος αγώνας του Αλγερινού ήταν με την Ομόνοια στο ντέρμπι που είχε σκοράρει.

Ο Thorsten Fink επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ Λάρνακας στις 16:00

Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Carlao, Amorin, Kaka, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Vinicius, Αρτυματάς, Gomes, Nafiu, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης, DeVincenti, Sheridan, Σωτηρίου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE