Χωρίς Τζιμπούρ και Πάρτο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Χωρίς Τζιμπούρ και Πάρτο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Χωρίς τον Τζιμπούρ η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ κάτι που προκαλεί μια μικρή έκπληξη καθώς υπήρχαν ακόμα και πιθανότητες σε κάποια σενάρια να ξεκινούσε και ο Ράφικ Τζιμπούρ τον αγώνα. Εδώ να σημειώσουμε πως ο τελευταίος αγώνας του Αλγερινού ήταν με την Ομόνοια στο ντέρμπι που είχε σκοράρει.

Ο Thorsten Fink επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ Λάρνακας στις 16:00

Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Carlao, Amorin, Kaka, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Vinicius, Αρτυματάς, Gomes, Nafiu, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης, DeVincenti, Sheridan, Σωτηρίου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE