Θέλει Λιούνγκμπεργκ!

Θέλει Λιούνγκμπεργκ!

Ο Μικέλ Αρτέτα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ και πλέον ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ κυκλοφορεί ελεύθερος στο… παζάρι.

Την περίπτωση του Φρέντι Λιούνγκμπεργκ εξετάζει η Μάλμε!

Σύμφωνα με την «sportal.se», η σουηδική ομάδα θέλει τον Λιούνγκμπεργκ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Και δεν αποκλείεται να καταφέρει να κάνει δικό της τον συμπατριώτη της μιας και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στο… παζάρι, αφού ο Μικέλ Αρτέτα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE