Κατσιαράβα: «Η Ανόρθωση πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα, δεν είναι κάτι νέο»

Κατσιαράβα: «Η Ανόρθωση πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα, δεν είναι κάτι νέο»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΕΝΠ, ο ποδοσφαιριστής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Νίκα Κατσιαράβα.

Αναλυτικά:

«Να σκοράρεις και να κερδίζεις, είναι ο τέλειος συνδυασμός. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και είναι καλό ότι τελειώνουμε το 2019 με νίκη. Ελπίζουμε ότι θα αρχίσουμε με νίκη και το νέο χρόνο.

Τώρα είμαστε στην πρώτη θέση, είμαστε σε πολύ καλό σημείο και πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να μείνουμε μέχρι τέλους εδώ που είμαστε.

Η Ανόρθωση πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα, δεν είναι κάτι νέο. Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και ελπίζω να το κατακτήσουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE