Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας: Μόνος στην 6η θέση ο Παναθηναϊκός, έχασε έδαφος ο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ Ολυμπιακός

Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας: Μόνος στην 6η θέση ο Παναθηναϊκός, έχασε έδαφος ο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ Ολυμπιακός

Τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην 1η θέση της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να είναι μόνος στην 6η και τον Ολυμπιακό να υποχωρεί στη 10η.

Συνωστισμός στην κορυφή της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας, με τρεις ομάδες να τη μοιράζονται: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές, που έχουν ρεκόρ 12-3.

Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έμεινε μόνος στην 6η θέση, έχοντας 9 νίκες και 6 ήττες, ενώ η 4η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανέβηκε στο 11-4.

Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην οκτάδα, καθώς μετά την ήττα στο Βελιγράδι, υποχώρησε στη 10η θέση με ρεκόρ 6-9.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Φενέρμπαχτσε – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 81-84
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-79
Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια 78-71
Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 55-77
Χίμκι – Ζάλγκιρις Κάουνας 83-74
Αναντολού Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 80-81
Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 88-81
Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 67-77
Βιλερμπάν – Άλμπα Βερολίνου 93-81

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο 26/12 στις 18:00
Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 26/12 στις 19:30
Αλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 26/12 στις 21:00
Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 26/12 στις 21:00
Βιλερμπάν – Χίμκι 26/12 στις 21:45
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Ερυθρός Αστέρας 27/12 στις 19:00
Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 27/12 στις 19:45
Μπάγερν Μονάχου – Ζάλγκιρις Κάουνας 27/12 στις 21:30
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 27/12 στις 22:00

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE