Και η Ρέιντζερς το… βιολί της! Επέκτεινε το αήττητο σερί της και πλησίασε την πρωτοπόρο Σέλτικ

Και η Ρέιντζερς το… βιολί της! Επέκτεινε το αήττητο σερί της και πλησίασε την πρωτοπόρο Σέλτικ

Το αήττητο σερί της συνεχίζει η Ρέιντζερς και για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας, επικράτησε της Χιμπέρνιαν με 3-0.

«Διέλυσε» την Χιμπέρνιαν η Ρέιντζερς με 3-0 στο «Easter Road Stadium» για την 19η αγωνιστική της Premiership.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ συνέχισε το αήττητο της εδώ και 15 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα Σκωτίας και είναι ασταμάτητη, φιγουράροντας στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κεντ άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αρίμπο διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος, με τον Ντεφόε να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 53ο λεπτό του παιχνιδιού.

Μάλιστα, στο 60΄ο Πόρτεους δέχτηκε κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Χιμπέρνιαν με 10 παίκτες.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την γηπεδούχο να φεύγει με κατεβασμένο το… κεφάλι από το ίδιο της το σπίτι.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE